Gebruik van Telefoon in auto

Dit wil je toch niet op je geweten hebben!!!

http://www.youtube.com/watch?v=R0LCmStIw9E


Ergenis Dagelijks fiets ik naar mijn werk en tussen de middag eet ik ook thuis. Meerdere malen per dag fiets je dan door woonwijken waar 30 km verplicht is en schoolgaande kinderen fietsen en lopen. Maar dat is voor veel automobilisten geen belemmering om zich aan die snelheid te houden, sterker nog het zijn vaak ouders van die kinderen die onbeschoft rijden. Meerdere keren per week wordt ik gedwongen om in de remmen te knijpen om niet van mijn fiets te worden gereden. Bij een wegversmalling krijg je geen voorrang en drukken ze je in goot met het gevaar om met trappers op de stoeprand te raken en te vallen.Gaspedaal intrappen kan de domste mens, maar sociaal rijgedrag is toch wat anders.

We gingen altijd graag naar het Spaanse eiland Mallorca, maar zijn daar door omstandigheden jaren niet meer aan toegekomen. Nu hebben we weer een geweldig plekje gevonden waar we jaarlijks terugkeren. In het oosten van Mallorca ligt Sa Coma , een leuk plaatsje met een prachtig strand en een appartementenhotel Protur Vista Badia. Een echte aanrader met een prachtig zwembad en alles is er brandschoon!

Aan de overkant van de straat ligt een mooi natuurgebied met loslopende paarden, waar je lekker kunt wandelen. Ook is het gebied erg geschikt voor fietstochtjes. Geen luidruchtige disco's of cafe's, een plek waar je tot rust komt en volop geniet.